The Digital Adgency, nova agència digital

Forma part del grup Punta Alta-Impulsa i està dirigida per David Virgili.

El Grup Punta Alta – Impulsa ha engegat The Digital Adgency, una nova agència digital amb la qual reforça la seva oferta de serveis integrals en matèria de publicitat i comunicació. Amb aquesta incorporació, el grup de comunicació oferirà als seus clients un suport més específic a nivell digital, ja que la divisió estarà especialitzada en la gestió global de les marques en l’entorn online, independentment de l’estratègia, canals i continguts que s’abordin o enfoquin.

EQUIPO DIRECTIVO THE DIGITAL ADGENCY

En la imatge: Virgili i els responsables del grup, Ton del Pou i Pere Terés.

“The Digital Adgency aporta ara una nova visió estratègica en el panorama digital actual i el seu principal repte és fer créixer a les marques i generar millors experiències d’usuari -detallen els repsonsables del grup publicitari independent. Per a això els plans estratègics de l’agència buscaran optimitzar els “paid, owned and *earned mitjana” oferint solucions a tots els nivells: creatiu, analític, de reputació, comunicació i producció. “D’aquesta forma crearà conceptes i campanyes que perdurin en el temps, generin engagement amb els usuaris i siguin mesurables a través de la fixació de KPI’s estratègics, permetent reconèixer i aprofitar oportunitats al mercat”.

Aquest projecte està liderat per David Virgili, professional que compta amb més de 15 anys d’experiència i que fins a fa uns mesos era director creatiu executiu de l’àrea digital i nous mitjans en Grey Barcelona. Prèviament va ser soci i responsable creatiu en Lorem Ipsum Group.

Grup Punta Alta – Impulsa neix al desembre de 2012 fruit de la unió de l’agència especialista en publicitat i healthmarketing Punta Alta amb Impulsa Comunicació Activa, especialitzada en accions de trade màrqueting, esdeveniments i producció audiovisual. Els directius responsables del grup són Ton del Pou, director general de Punta Alta i nou conseller delegat del grup, i Pere Terés, director general d’Impulsa.