SOLSONA COMUNICACIÓN s’integra a l’estructura d’agències ALTA GRUPO DE COMUNICACIÓN

El nostre grup, que ara estarà format per 4 empreses: Punta Alta, La Bendita Agencia, The Digital Adgency i Solsona Comunicación, preveu acabar l’any amb una facturació de 5,5 milions d’euros.

Solsona Comunicación passa a formar part d’Alta Grupo de Comunicación a partir d’aquest mes de juny. Fundada al 1993 per Montse Solsona, és una de las principals agències de comunicació i relacions públiques d’España.

Montse Solsona y Ton del Pozo1

L’experiència de l’equipo de Solsona Comunicación en els àmbits de comunicació, relacions públiques, relacions institucionals, protocol, public affairs i màrqueting digital, es suma a la nostra consolidada trajectòria com a grup empresarial de comunicació.

A Alta Grupo de Comunicación vàrem iniciar la nostra activitat l’any 2009 i a partir d’ara comptarem amb una plantilla de 46 professionals.

Amb aquesta aliança, Solsona Comunicación i Alta Grupo de Comunicación crearem sinèrgies i optimitzarem processos per oferir un major espectre de serveis i activitats, que ens permetran incrementar el negoci i el nostre posicionament a nivell nacional.