Salvador López, nou director de Crossdata, CRO del Grup Punta Alta-Impulsa

Gràcies als seus més de 20 anys de trajectòria en el sector la seva incorporació suposa un important reforç a l’àrea de Serveis Científics del Grup.

Crossdata, la CRO del Grup de comunicació Punta Alta-Impulsa, incorpora al seu equip de direcció a Salvador López. Juntament amb la Dra. Montse Vidal, directora científica de la companyia, el nou director es responsabilitzarà de coordinar i desenvolupar els diferents serveis científics que des de la CRO s’ofereixen als clients i que van des del disseny d’estudis a partir de fase IV, explotació de BBDD, FMC, etc., a la creació d’estratègies d’explotació de dades en diferents fòrums científics.

Salvador López compta amb més de 20 anys de trajectòria en el sector salut, 18 dels quals ha treballat com a director de l’Àrea Científica en Saatchi & Saatchi Healthcare. Al llarg d’aquest temps ha treballat tant per a productes ètics i OTC com nutracéuticos, en àrees tan diverses com l’oftalmologia, oncologia, psiquiatria, antibioterapia, dermatologia, respiratori, hipertensió, endocrinologia, dislipemias i nutrició.

La seva marxa, en la seva última etapa, com product manager del Grup Menarini li ha permès complementar la seva experiència integrant a la seva know-how la visió i necessitats científiques del client.

Així, la incorporació de Salvador López a Crossdata representa un reforç important per a l’àrea de serveis científics del Grup Punta Alta-Impulsa.