Neix el nou grup de comunicació Punta Alta – Impulsa

Amb la seva unió, aquestes dues agències barcelonines es posicionen com un dels grups de comunicació amb major oferta de serveis del sector.

Punta Alta, agència de publicitat i RRPP especialitzada en salut, i Impulsa Comunicació Activa, agència especialitzada en Trade Màrqueting, Esdeveniments d’empresa i Producció Audiovisual, anuncien la creació del nou Grup de Comunicació ‘Punta Alta – Impulsa’, després que Punta Alta hagi entrat com a accionista de referència en l’accionariat d’Impulsa Comunicació Activa.

D’aquesta forma, el sector de la comunicació i la publicitat explicarà a partir del mes de desembre amb un nou actor disposat a oferir al mercat un dels més amplis ventalls en serveis de comunicació.

Aquests serveis inclouen: campanyes de publicitat i de RRPP, producció audiovisual, organització d’esdeveniments d’empresa, formació, estratègies de comunicació i de màrqueting i tot tipus d’accions de promoció en punts de venda i trade màrqueting.

L’aposta d’aquestes dues companyies per constituir un grup de comunicació és prova de la seva voluntat per seguir creixent malgrat la crisi actual, i oferir un millor servei a tots els seus clients, compartint l’experiència i els coneixements dels seus professionals. Per a això, Punta Alta i Impulsa han unit els seus respectius equips, formant un grup de més de 20 persones amb diferents perfilis -publicistes, creatius, periodistes, RRPP, metges, dissenyadors, especialistes en internet, etc.- en una oficina de més de 500 m2 situada al carrer Enric Granados de Barcelona.

El conseller delegat del nou grup és Ton del Pou, també director general de Punta Alta, mentre que Pere Terés (director general d’Impulsa) i Víctor Belluda continuen com a socis accionistes d’Impulsa. Ambdues empreses continuaran mantenint personalitat jurídica diferenciada sota el paraigua del nou grup de comunicació.

En la cartera de clients d’ambdues agències figuren entre unes altres, companyies i marques com PronoKal, Novartis, Esteve, Fundació Espanyola del Cor, Gebro Pharma, Reckitt Benckiser, Bayer, Lactalis, Nutrition & Santé, Zambon, Dakota Box, Bimbo, Stallergenes, Creta Granges, Phillips, Burn, Nordic Mist, Coca Cua, Nestea, Seagram’s, Font Vella, Servei Estació, Dettol, Hermès, Orange, CEDEC, etc.