El Grup de Comunicació Punta Alta Impulsa obre oficina a Madrid

Isabel Yera serà la nova directora general de l’oficina a Madrid, situada a la cèntrica plaça de Conde de Barajas.

El Grup de Comunicació recentment constituït per Punta Alta, agència de publicitat i RRPP especialitzada en salut, i Impulsa Comunicació Activa, agència especialitzada en Trade Màrqueting, Esdeveniments d’empresa i Producció Audiovisual, anuncia ara l’obertura de la seva nova seu a Madrid.

Isabel Yera, madrilenya de 47 anys, Llicenciada en Ciències Econòmiques i Empresarials per la Universitat d’Alcalá i Màster en Direcció comercial i Màrqueting per l’Institut d’empresa, serà la nova directora general de l’oficina.Isabel Yera compta amb una àmplia experiència al món de la comunicació, havent desenvolupat la seva activitat laboral en diferents mitjans i agències de publicitat, en els quals ha assumit diferents càrrecs i responsabilitats.

Entre aquests destaca la seva labor com controller durant els tres anys que va estar en Pharma Consult Barcelona, per passar després a assumir el càrrec de Directora de Serveis al Client de Grup Ena palatal de Comunicació a Madrid, labor que ha exercit en els últims vuit anys. Entre els comptes que ha manejat destaquen companyies com Air Europa, Viatgis Falcó, Saloni, Novartis, BBVA, Paypal, González Byass, Grup Fiat, Cacaolat i Pepecar.

Amb aquesta nova oficina, el Grup Punta Alta – Impulsa pretén apropar-se més als clients que actualment té a la capital, així com seguir creixent amb nous projectes oferint els seus serveis de sempre: comunicació, RRPP, creativitat, serveis científics, digitals i de producció audiovisual i d’esdeveniments.